KERSTMIS EN NIEUWJAAR

KERST EN NIEUWJAAR

zaterdag 24 december is de brasserie open

zondag 25 december GESLOTEN

zaterdag 31 december GESLOTEN

zondag 01 januari GESLOTEN

maandag 02 januari GESLOTEN

 

Kerstmenu Brasserie Vrededaal 24/12/2016

 

Dranken

Aperitief Vrededaal

Waters en frisdranken

Bieren

Huiswijnen

Koffie en thee

Geen sterke dranken (puur of als additief)

 

Amuse

Hapjes van de chef

 

Voorgerecht

Pastei van parelhoen met zoete lekkernijen en toast

Sint-Jacobsnootjes, aardpeer en zwarte beuling

 

Soep

Bisque van grijze garnalen, zure room en bieslook

Tomatensoep, krab en basilicum

 

Hoofdgerecht

Tarbot, gebrande venkel, prei met aardappelgnocchi

Hertekalf, crème van pastinaak, boschampignons met pomme maxime

 

Dessert

Kerstdessert

 

Formule 1: Soep + hoofdgerecht en dessert = € 50,00 per persoon

Formule 2: Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert = € 62,00 per persoon

Formule 3: Soep + voorgerecht + hoofdgerecht + dessert = € 68,00 per persoon

 

Gelieve een keuze te maken uit bovenstaande gerechten.

Dranken tot en met de koffie zijn in de prijs begrepen.

 

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en volgens de prestaties opgenomen in dit voorstel.

 

Tevens zijn onze prijzen voorbehouden aan eventuele aanpassingen.