KERST EN NIEUWJAAR
zaterdag 24 december is de brasserie open
zondag 25 december GESLOTEN
zaterdag 31 december GESLOTEN
zondag 01 januari GESLOTEN
maandag 02 januari GESLOTEN
Kerstmenu Brasserie Vrededaal 24/12/2016
Dranken
Aperitief Vrededaal
Waters en frisdranken
Bieren
Huiswijnen
Koffie en thee
Geen sterke dranken (puur of als additief)
Amuse
Hapjes van de chef
Voorgerecht
Pastei van parelhoen met zoete lekkernijen en toast
Sint-Jacobsnootjes, aardpeer en zwarte beuling
Soep
Bisque van grijze garnalen, zure room en bieslook
Tomatensoep, krab en basilicum
Hoofdgerecht
Tarbot, gebrande venkel, prei met aardappelgnocchi
Hertekalf, crème van pastinaak, boschampignons met pomme maxime
Dessert
Kerstdessert
Formule 1: Soep + hoofdgerecht en dessert = € 50,00 per persoon
Formule 2: Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert = € 62,00 per persoon
Formule 3: Soep + voorgerecht + hoofdgerecht + dessert = € 68,00 per persoon
Gelieve een keuze te maken uit bovenstaande gerechten.
Dranken tot en met de koffie zijn in de prijs begrepen.
Al onze prijzen zijn inclusief BTW en volgens de prestaties opgenomen in dit voorstel.
Tevens zijn onze prijzen voorbehouden aan eventuele aanpassingen.