KERST EN NIEUW VIA TRAITEUR DE PUNTZEEF

Kerst- en Nieuwjaarsmenu 2016

 

Koude voorgerechten

Caesar salade (met kip) + broodje 8,50 €

Carpaccio van wit blauw, rucola, parmezaan en olijfolie 8.90 €

Duo van zalm (gemarineerd en gerook) + broodje 9,50 €

“Traditioneel” tomaat garnaal + broodje 15,30 €

Warme voorgerechten

Koninginnenhapje, en pomme duchesse 8.50 €

Scampi diabolique met tagliatelli 9.70 €

Tongrolletjes, savooikool, nantuasaus en pomme duchesse 10.30 €

 

Soepen

Tomatensoep met balletjes 2,70 €

Witloofsoep met grijze garnalen en kruidenkaas 3,30 €

Vissoep 3,50 €

 

Hoofdgerechten

Vlees

Kalkoenrollade en seizoensgroenten 13.20 €

Varkenshaasje, boschampignons en crème broccoli 14.30 €

Hertenkalf, crème van pastinaak, boschampignons 24,10 €

Hazenrug, appel en veenbessen, boschampignons en cognacsaus 26,90 €

Vis

Scampi diabolique, seizoensgroenten met tagliatelle 18.50 €

Kabeljauwhaasje Duglérè, wintergroenten 19.70 €

Zeebaars, gebrande venkel, prei met aardappelgnocchi21.90 €

 

Aardappelkeuze

Rosties

Puree

Kervelpuree

Kroketten

Sausen

Vleesjus

Champignonsaus

Pepersaus

 

Bestel tijdig!

03 / 502 48 70 of info@depuntzeef.be

Voor de kerstdagen ten laatste op dinsdag 20 december 2016

Voor de eindejaarsfeesten ten laatste op dinsdag 27 december 2016