Kerst- en Nieuwjaarsmenu 2016
Koude voorgerechten
Caesar salade (met kip) + broodje 8,50 €
Carpaccio van wit blauw, rucola, parmezaan en olijfolie 8.90 €
Duo van zalm (gemarineerd en gerook) + broodje 9,50 €
“Traditioneel” tomaat garnaal + broodje 15,30 €
Warme voorgerechten
Koninginnenhapje, en pomme duchesse 8.50 €
Scampi diabolique met tagliatelli 9.70 €
Tongrolletjes, savooikool, nantuasaus en pomme duchesse 10.30 €
Soepen
Tomatensoep met balletjes 2,70 €
Witloofsoep met grijze garnalen en kruidenkaas 3,30 €
Vissoep 3,50 €
Hoofdgerechten
Vlees
Kalkoenrollade en seizoensgroenten 13.20 €
Varkenshaasje, boschampignons en crème broccoli 14.30 €
Hertenkalf, crème van pastinaak, boschampignons 24,10 €
Hazenrug, appel en veenbessen, boschampignons en cognacsaus 26,90 €
Vis
Scampi diabolique, seizoensgroenten met tagliatelle 18.50 €
Kabeljauwhaasje Duglérè, wintergroenten 19.70 €
Zeebaars, gebrande venkel, prei met aardappelgnocchi21.90 €
Aardappelkeuze
Rosties
Puree
Kervelpuree
Kroketten
Sausen
Vleesjus
Champignonsaus
Pepersaus
Bestel tijdig!
03 / 502 48 70 of info@depuntzeef.be
Voor de kerstdagen ten laatste op dinsdag 20 december 2016
Voor de eindejaarsfeesten ten laatste op dinsdag 27 december 2016